Over Epimed Solutions

Epimed Solutions is gespecialiseerd in managementoplossingen voor klinische en epidemiologische informatie, die verbeteringen in de efficiëntie van ziekenhuiszorg en patiëntveiligheid mogelijk maken.

Epimed Solutions is in 2008 opgericht door intensieve zorgartsen met een brede ervaring in risico- en prognostische studies. Het is marktleider en is momenteel aanwezig in meer dan 450 ziekenhuizen in Europa en Latijns-Amerika.

Op basis van haar missie en waarden biedt Epimed innovatieve en exclusieve oplossingen die gericht zijn op het verhogen van de efficiëntie van ziekenhuizen.

Epimed Monitor Systeem


Een systeem voor het beheer van klinische en epidemiologische informatie, dat de efficiëntie van ziekenhuiszorg en patiëntveiligheid verbetert.

Maakt de vergelijking (benchmarking) mogelijk van kwaliteits- en prestatie-indicatoren, in realtime, met meer dan 450 ziekenhuizen.

+ 450 ziekenhuizen
+ 800 IZ’s
+ 11.000 bedden
+ 2.000.000 patiënten

IZ Volwassenen

Het Epimed Monitor-systeem maakt het beheer van klinische informatie en de naleving van best practices in realtime mogelijk. Het Epimed…

+

IZ Neonataal en Pediatrisch

Het Epimed Monitor-systeem maakt het beheer van klinische informatie en naleving van de best practices van real-time hulp mogelijk. Het…

+

Performance

"De verblijfsduur op ICU" plug-in, uit de prestatiemodule van het Epimed Monitor systeem, evalueert het langverblijfrisico voor elke patiënt in…

+

Infectiecontrole

Geen inhoud om weer te geven

+